Utsikt över Österrikiska berg

Årliga resor med Mattila resor

Mattila Resor är ett litet reseföretag som satsar på resor med kvalitet. Vi anordnar och förmedlar resor åt dig eller din grupp från de önskemål som finns. Resmålen varierar men i första hand ordnar vi resor till Spanien och Österrike samt angränsande länder. Lättsamt, trivsamt och personligt vill vi att det skall vara och gärna med inslag av upplevelser utöver det vanliga. Vi hälsar dig välkommen med på någon av våra resor!

Skidresa till Österrike: 30 mars – 7 april 2024

Det är nu 28:e året vi åker på skidresa till Österrike med härlig vårskidåkning i Aplerna och boende på hotell Tirolerhof i Flachau. Vi reser med Johnsson Buss. Resemöjligheter finns också från Norge.

Våra vanligaste resor

Skidresa till Österrike

En skidresa till Österrike genomförs varje år kring påsk. Sju hela skiddagar till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Boende på högklassiga Tirolerhof vid foten av backarna i Flachau, Salzburger Sportwelt och 100m från centrum i Flachau. Hotellet serverar gourmémat och har en stor baddel med stor inomhuspool. Endast 50 meter från hotellet finns ett skidsystem med 270 liftar och 865 km nedfarter. Det finns också längdspår om totalt 120 km som passerar utanför hotellet. Vi erbjuder även dagsturer med vår buss till andra kända backar under veckan. För den som vill göra utflykter på egen hand finns buss- och tågförbindelser nära, t.ex om du vill ta en dagstur till Salzburg. Kontakta Mattila Resor för mer information.

Sommarresa till Österrike

En sommarresa till Österrike genomförs i juli. Det här är resan för dig som vill uppleva Österrike med allt vad det innebär. Vandring i alperna, på alpryggar, i sluttningar med alprosor, förbi fäbodar och vatten, över blommande ängar. Glaciärupplevelser, båtturer, bad i skogssjöar och varma källor, lodenvalkfabrik, ishålor, saltgruvor, festliga aktiviter med majträd och österrikiskt gemyt över huvudtaget. Kontakta Mattila Resor för mer information.

Solresa till Spanien på hösten

På hösten lämnar vi det osäkra svenska vädret och åker till soliga Almuñecar i Spanien i oktober/november. Almuñecar ligger vid Solkusten drygt 5 mil öster om Malaga i den del av Spanien som kallas Andalusien. Staden är spännande, innehåller många intressanta miljöer, känns på flera sätt äkta och sägs ligga i ett hälsovänligt område av Spanien. Det finns nästan obegränsade möjligheter till upplevelser i detta område. Vi ordnar också vandringar och utflykter. Detta är en resa som vi arrangerar varje år. Kontakta Mattila Resor för mer information.

Mer info

Om du vill veta mer, kontakta oss: Kurt Eide på +46 560-25060 eller Per-Gunnar Gjölstad på +47 90 57 98 40.