Personer pratar vid kassan

Vi serverar det gästerna vill ha!

Restaurangen på Mattila ska klara av att ge god service året runt till allt från sportlovsfirande familjer till grupper under mer stilla perioder. Vi behöver också kunna anpassa oss efter variationerna på önskemål som vi får. Därför arbetar vi utifrån konceptet att alltid kunna anpassa oss efter gästernas önskemål, och leverera kvalitet oavsett om det handlar om ett bröllop eller en skidåkarbuffé.

Mattila är präglat av det skogsfinska och förmågan att leva av det naturen ger, samt respekten för råvaran och förmågan att hitta försörjning i det karga.

Vad serveras här?

Buffé

God och vällagad mat i rikliga mängder för att ingen som varit aktiv hela dagen ska behöva gå hem hungrig. Ett inslag på Mattila som alltid varit lika uppskattat.

På lunchen serveras en rätt med bröd, sallad, kaffe, te och småkakor och på middagarna serveras varmrätt, dessert, sallad, kaffe och te.

Lunch160 kr
Middag250 kr
Kontakta mig för bokningrestaurangen@mattila.se

Trerätters meny

Det finns alltid en trerätters meny i säsong som kan ta sin utgångspunkt i det skogsfinska men som också kan vara precis vad gästen önskar. Denna meny bokas i förväg, så att vi alla i kedjan vet hur mycket som kommer att gå åt vid varje tillfälle.

Minst antal personer12 st
Kontakta mig för att få en offertrestaurangen@mattila.se

Större sällskap? Fest eller konferens?

För större sällskap så kan vi ordna en buffé eller skapa unika upplevelser. Där kan man som gäst komma med egna önskemål efter tillfälle.

Totalt antal sittplatser70 st
Kontakta mig för att få en offertrestaurangen@mattila.se

Vi har fullständiga rättigheter, och ett smalt men attraktivt utbud av öl och vin.

Varmt välkommen som gäst!
Carl Jorander, Kökschef