Kontakt

Välkommen att höra av dig till oss

Har du några frågor eller funderingar? Då är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mail. Om vi inte svarar är vi troligtvis ute i naturen, försök igen om ett litet tag. Bokning av boende och information om restaurangen hittar du via flikarna i menyn.

Kurt Eide

Kontaktuppgifter

Kurt Eide har ägt gården Mattila sedan 80-talet och är den som huvudsakligen bedriver verksamheten i Mattila. Här finner du kontaktuppgifter till Kurt och övriga som jobbar med Mattila.

Boende/allmänt

Restaurangen

0560 250 60 (Kurt Eide)

076 76 350 65 (Göran Nilsson)

073 044 34 71 (Carl Jorander)

Öppettider

  • Kontoret 9.00-18.00

    Kontoret är säkrats bemannat dagtid mellan nio och sex.

  • Restaurangen (v51 - v9) Mån-Sön
  • Restaurangen (övriga årstider) Söndagar

    Restaurangen hittar du högst uppe i backen öster om vägen. Vid högsäsong serverar vi mat alla dagar i veckan och övrig tid på året sereras söndagsbuffé och mat vid förbokning.

  • Butiken Dagtid

    Butiken ligger i restaurangen och säljer allt från valla till godis. Restaurangen är alltid öppen dagtid och du är alltid välkommen in om du saknar något eller har några frågor.

Väder

Hitta till Mattila

Nordvästra Värmland

Mattila ligger i nordvästra Värmland, nära gränsen till Norge, 4 mil nordväst om Torsby och 6 mil från Kongsvinger i Norge.

Om du kommer från Torsby, kör mot Östmark på Östmarksvägen, vid Röjdåfors följ skylt mot Mattila fyra kilometer norrut. Likaså om du kommer på väg 201 från Norge. Om du kommer norrifrån är det lite mindre vägar. Se karta i Google Maps.

Adress

Mattila
685 97 Östmark