Ett rött hus med en gammal skylt "Mattila"

Välkommen att höra av dig till oss!

Har du några frågor eller funderingar? Då är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. Bokning bokas under fliken boende.

Kurt Eide har ägt gården Mattila sedan 80-talet och är den som huvudsakligen bedriver verksamheten i Mattila. Du finner kontaktuppgifter till Kurt och övriga som jobbar i Mattila här nedan.

Frågor på plats

Vi träffas lättast på dagtid i restaurangbyggnaden där vi har en kombinerad bar- och informationshörna. Om den är obemannad så finns en informationstavla med nummer till personer du kan kontakta.

Boende/allmänt

boka@mattila.se
info@mattila.se

0560 250 60 (Kurt Eide)
0730-517470 (Göran Nilsson)

Restaurangen

Carl Jorander, kökschef

070-2541834
restaurangen@mattila.se

Sociala medier

Facebook

Instagram

Öppettider

Kontoret / Receptionen
Här är det säkrats bemannat dagtid mellan tio och tre, du hittar det till vänster efter entrén till restaurangen. Ring oss om ingen finns på plats.
10.00-15.00
Restaurangen
Restaurangen hittar du högst uppe i backen öster om vägen. Vi öppnar upp för förbokade sällskap, övriga tider kan du köpa frysta hemlagade matlådor.
Vid bokning
Butiken
Butiken ligger i restaurangen och säljer allt från valla till godis. Här är det alltid öppet dagtid och du är alltid välkommen in om du saknar något eller har några frågor.
Dagtid

Väder

Mattila
Östra Mulltjärn

Hitta till Mattila

Mattila ligger i nordvästra Värmland, nära gränsen till Norge, 4 mil nordväst om Torsby och 6 mil från Kongsvinger i Norge.

Om du kommer från Torsby, kör mot Östmark på Östmarksvägen, vid Röjdåfors följ skylt mot Mattila fyra kilometer norrut. Likaså om du kommer på väg 201 från Norge. Om du kommer norrifrån är det lite mindre vägar. Se karta i Google Maps.

Adress

Mattila
685 97 Östmark