Ett rött hus med en gammal skylt "Mattila"

Kontakt

Välkommen att höra av dig till oss!

Har du några frågor eller funderingar? Då är du välkommen att kontakta oss via telefon vardagar 10 – 15 eller maila till  info@mattila.se eller boka@mattila.se.

För bokning av boende och information om restaurangen klicka på länkarna.

Frågor på plats

När du besöker oss i Mattila så träffas vi lättast på dagtid i restaurangbyggnaden där vi har en kombinerad bar- och informationshörna. Om den är obemannad när du anländer så finns en informationstavla med nummer till personer du kan kontakta.

Information in english

Click here to find information in english.

Kurt Eide

Kontaktuppgifter

Kurt Eide har ägt gården Mattila sedan 80-talet och är den som huvudsakligen bedriver verksamheten i Mattila. Här finner du kontaktuppgifter till Kurt och övriga som jobbar med Mattila.

Boende/allmänt

Restaurangen

0560 250 60 (Kurt Eide)

0730-517470 (Göran Nilsson)

070-2541834 (Carl Jorander)

Öppettider

 • Kontoret 10.00-15.00

  Kontoret är säkrats bemannat dagtid mellan tio och tre.

 • Restaurangen (v 52 - v 12) Fre-sön

  Restaurangen hittar du högst uppe i backen öster om vägen. Vi serverar alltid mat under vinterhalvåret fredag till söndag. Övriga dagar har vi öppet vid önskemål. Välkommen att kontakta oss.

 • Restaurangen (övriga årstider) Söndagar

  På söndagar serveras alltid lunchbuffé, året om. Välkommen!

 • Butiken Dagtid

  Butiken ligger i restaurangen och säljer allt från valla till godis. Här är det alltid öppen dagtid och du är alltid välkommen in om du saknar något eller har några frågor.

Väder

Hitta till Mattila

Nordvästra Värmland

Mattila ligger i nordvästra Värmland, nära gränsen till Norge, 4 mil nordväst om Torsby och 6 mil från Kongsvinger i Norge.

Om du kommer från Torsby, kör mot Östmark på Östmarksvägen, vid Röjdåfors följ skylt mot Mattila fyra kilometer norrut. Likaså om du kommer på väg 201 från Norge. Om du kommer norrifrån är det lite mindre vägar. Se karta i Google Maps.

Adress

Mattila
685 97 Östmark