Ett rött hus med en gammal skylt "Mattila"

Välkommen att höra av dig till oss!

Har du några frågor eller funderingar? Då är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. Boende bokas under fliken boende.

Kontakta oss

Kurt Eide har ägt gården Mattila sedan 80-talet och är den som huvudsakligen bedriver verksamheten i Mattila och den personen du oftast stöter på när du är i området. Men kontaktar du oss får du prata med någon av oss andra som jobbar med Mattila, du finner kontaktuppgifter till oss här nedan. Säkrast att nå oss är på vardagar mellan 10-15.

Kontakta oss

Allmänt & boende

Telefontider vardagar 10-15

0560 250 60
Carl Jorander

Restaurang & Konferens

0702 54 18 34
Kurt Eide
Kurt Eide

Ägare Mattila

Akuta ärenden på plats

0703 08 88 65
Göran Nilsson

Allmän info området

Extra kontaktperson

0730 51 74 70
Ulrika Jäger

Guidade turer

0702 35 31 34
SkogOa
Olov Henriksson

Guidade turer

0767 93 66 95

Väder

Mattila kan vara svårt att hitta bland väderprognoserna, men hos yr.no hittar du en bra väderstation!

Sociala medier

Följ oss gärna på sociala medier för att ta del av senaste nytt och härliga naturbilder!

Öppettider & frågor på plats

Det finns en allmän byggnad som du hittar högst upp i backen öster om vägen. Här finner du restaurang reception/kontor och en liten butik. Om du har frågor på plats i Mattila så är du välkommen hit. Om det är obemannat finns telefonnummer att ringa.

Kontoret / Receptionen
Ofta bemannat dagtid, du hittar receptionen till vänster efter entrén till restaurangen. Ring anslaget telefonnummer om ingen finns på plats.
10.00-15.00
Restaurangen
Under högsäsong och speciella tillfällen går det ofta att boka in sig på frukost, lunch och middag för mindre grupper medan övrig tid öppnas upp för större förbokade sällskap.
Vid bokning
Butiken
I restaurangen ligger även en liten butik som säljer smått och gott efter utbud och efterfrågan. Här är det alltid öppet dagtid men inte alltid bemannat.
Dagtid
Värmestuga med fikarum och omklädningsrum
I botten av restaurangbyggnaden finns ett utrymme för medhavd fika, i anslutning till detta hittar du även omklädningsrum med dusch.
Dagtid

Hitta till Mattila

Mattila ligger i nordvästra Värmland, nära gränsen till Norge, 4 mil nordväst om Torsby och 6 mil från Kongsvinger i Norge.

Om du kommer från Torsby, kör mot Östmark på Östmarksvägen, vid Röjdåfors följ skylt mot Mattila fyra kilometer norrut. Likaså om du kommer på väg 201 från Norge. Om du kommer norrifrån är det lite mindre vägar. Se karta i Google Maps.

Adress

Mattila
685 97 Östmark