Person springer i myr

Mattila Marsh Run

Tufft, blött men vackert

Gillar du löpning? Gillar du tuffa utmaningar? Gillar du fantastisk natur? Då är terrängloppet / trailloppet Mattila Marsh Run något för dig. Välj mellan 6 eller 14 tuffa kilometer i ca 90% myr. Du kommer inte hålla dig torr om fötterna men du kommer få uppleva en helt unik löpartävling i Mattilas natursköna miljö. I augusti är myrarna torra, mjuka och fina, perfekta för löpning!

Om du är van att besöka Mattila på vintern kommer du att känna igen dig då banorna går på samma sträckning som de klassiska skidspåren Makkolarundan och Sibbolarundan. Mattila Marsh Run är dessutom perfekt träning inför Tjurruset.

Mattila Marsh Run på Facebook

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Tävlingsinformation 2019

2019 går loppet söndagen den 18:e augusti. Klicka på knappen för att öppna en PDF med all information du behöver veta inför loppet. Anmäler dig gör du här nedan.

Frågor?

Har du några frågor om loppet, välkommen att kontakta oss!

Anmälan 2019

Fyll i formuläret för att anmäla dig till loppet söndagen den 18 augusti 2019. För godkänt anmälan måste anmälningsavgiften betalas, läs mer i tävlingsinformationen. Välkommen!

Dina uppgifter kommer endast användas till publicering av resultat och startsida. Din e-post kommer inte att publiceras men kan komma att användas för att skicka information om tävlingen och framtida tävlingar. Dina uppgifter delas inte med någon tredje part.