Skidresa till Österrike 2024

Det är nu 28:e året vi åker på skidresa till Österrike med härlig vårskidåkning i Aplerna och boende på hotell Tirolerhof i Flachau. Vi reser med Johnsson Buss. Resemöjligheter finns också från Norge, kontakta Per Gunnar för mer information om detta. Inbjudan skickas som i fjol till er som varit med de senaste åren eller hört av er.

Boendet är på Tirolerhof vid foten av backarna i Flachau och 100 m till centrum. Tirolerhof, som ligger 50 m från liften och After Ski, är ett förstklassigt hotell med gourmet, inomhuspool, olika bastur, skybad och avslappningsutrymmen. Biljard, bordtennis, café och samlingsrum finns också.

Hotellet ligger i ett skidsystem med 270 liftar och 760 km nedfarter. Från hotellet hänger tre dalar ihop genom skidbackar. Flachau – Wagrain – St. Johan. Det finns 260 skidhyttor och bergresauranger i skidområdet. Det blir också möjlighet till skidåkning i området Haus/Schladming, Bad Gastein, Maria Alm m.fl skidområden som tillhör Ski amadé.

Det blir möjlighet till sol, snö och skidåkning utför och på längden, kälkturer, festliga kvällsaktiviteter m.m. Vi bor i dubbelrum eller våningar med dusch, wc, wifi… Hemresan på lördagen påbörjas först när skiddagen är slut, så det blir sju hela skiddagar.

Kontakta oss för att få inbjudan på mail eller för att boka, Kurt Eide på +46 560-25060 eller Per-Gunnar Gjölstad på +47 90 57 98 40.