En stuga med 8 bäddar 85 m2 i två plan med storslagen utsikt högt i Mattilamäki. Byggd 2021. Wifi. Stort kök med diskmaskin och allrum med braskamin. Badrum med bastu och torkskåp. Ett sovrum på nedervåningen med en enkelsäng. Ett sovrum på övervåningen med en dubbelsäng. Ytterligare ett sovrum på övervåningen med två enkelsängar samt en bäddsoffa för två personer. TV-rum på övervåningen med bäddsoffa för en person. Djurfri stuga.

En av våra äldsta stugor men som är väldigt populär eftersom den är så mysig (45 m²). Stugan har åtta bäddar och nytt kök och badrum. Bäddsoffa, våningssäng på nedervåningen samt ytterligare fem bäddar på ett sovloft.

Stuga

Äldre stuga (35 m²). Stugan har fyra sovrum med två bäddar i vardera och enklare kök, tvättställ. Dusch/WC finns byggnad intill.

Stuga
Stuga

Fullt utrustad timmerstuga som ligger på Solhyllan ovanför skidstadion (70 m²). Här har du en stuga med ett sovrum med en våningssäng på nedervåningen samt ett sovloft med ytterligare sex bäddar. Stugan har fullt utrustat helt nyrenoverat kök med induktionshäll och diskmaskin. Wc och dusch samt en stor sällskapsyta med matbord, soffa och TV. Stugan har även torkskåp och tvättmaskin. Det finns en nybyggd vedeldad bastu med utsikt över skidstadion som nås via altanen. Djurfri stuga.

Stuga