Vi erbjuder också ställplatser för tält, husvagnar och husbilar.

Kontakta oss för mer information.

Tält på en gräsmatta i Mattila

Mattila erbjuder även några mer otraditionella boenden, som Kåtan med 10-talet sovplatser. Det finns även möjlighet att övernatta i jordkoja och vindskydd.

Kontakta oss för mer information.

Kåta
Brännbergsstornet
Vindskydd vid Lorttjärn

En stuga med 6 bäddar i sluttningen mot Multtjärn. Stuga i två plan (sovloft) totalt 50 m². Stugan har kök, allrum med braskamin, badrum med dusch, toalett och torkskåp, samt ett sovrum på nedervåningen. Ytterligare sovplatser finns på loftet.

Stugor i ett vinterlandsskap

Högt belägen mysig sexbäddsstuga med milsvid utsikt (75 m²). Uppförd 2010 har stugan kök utrustat med spis, ugn, kyl. Frysbox finns också. I badrummet finns både bastu och tvättmaskin. Stugan har också TV och braskamin.

Stuga

En komplett utrustad lägenhet (70 m²) med upp till sex bäddar. Kök, allrum, dusch och toalett finns i lägenheten.

Vår största stuga är perfekt för det större sällskapet som vill bo tillsammans. I stugan finns 4 st stycken rum (25 m² / st) med fyra bäddar i varje. Dessutom finns två extrabäddar och fyra garderober i varje rum. Stort kök med 12 sittplatser på övervåningen. Nedervåning med toalett, dusch, två torkskåp och hallutrymme för ytterkläder, skor.

Stuga

En av våra äldsta stugor men som är väldigt populär eftersom den är så mysig (45 m²). Stugan har åtta bäddar och nytt kök och badrum. Bäddsoffa, våningssäng på nedervåningen samt ytterligare fem bäddar på ett sovloft.

Stuga

Äldre stuga (35 m²). Stugan har fyra sovrum med två bäddar i vardera och enklare kök, tvättställ. Dusch/WC finns byggnad intill.

Stuga
Stuga

Liten mysig stuga som är en av våra äldsta (20 m²). Stugan har två bäddar och en köksvrå (rinnande vatten, dusch/WC i byggnad intill).

Liten mysig stuga som är en av våra äldsta (20 m²). Stugan har fyra bäddar och en köksvrå (rinnande vatten, dusch/WC i byggnad intill).

Stuga
Stuga inne