Det är nu 28:e året vi åker på skidresa till Österrike med härlig vårskidåkning i Aplerna och boende på hotell Tirolerhof i Flachau. Vi reser med Johnsson Buss. Resemöjligheter finns också från Norge, kontakta Per Gunnar för mer information om detta. Inbjudan skickas som i fjol till er som varit med de senaste åren eller hört av er.

Boendet är på Tirolerhof vid foten av backarna i Flachau och 100 m till centrum. Tirolerhof, som ligger 50 m från liften och After Ski, är ett förstklassigt hotell med gourmet, inomhuspool, olika bastur, skybad och avslappningsutrymmen. Biljard, bordtennis, café och samlingsrum finns också.

Hotellet ligger i ett skidsystem med 270 liftar och 760 km nedfarter. Från hotellet hänger tre dalar ihop genom skidbackar. Flachau – Wagrain – St. Johan. Det finns 260 skidhyttor och bergresauranger i skidområdet. Det blir också möjlighet till skidåkning i området Haus/Schladming, Bad Gastein, Maria Alm m.fl skidområden som tillhör Ski amadé.

Det blir möjlighet till sol, snö och skidåkning utför och på längden, kälkturer, festliga kvällsaktiviteter m.m. Vi bor i dubbelrum eller våningar med dusch, wc, wifi… Hemresan på lördagen påbörjas först när skiddagen är slut, så det blir sju hela skiddagar.

Kontakta oss för att få inbjudan på mail eller för att boka, Kurt Eide på +46 560-25060 eller Per-Gunnar Gjölstad på +47 90 57 98 40.

Middag lördag (tvårätters, fisk)

Sylvestersupé kl 19 på nyårsafton. 

Middag nyårsdagen

Ring oss för att boka!

Nu finns i Mattila en finngård med rökstuga som i mångt och mycket påminner om den gamla. Fasaden är i stort sett som förut frånsett entrén som påminner om den ursprungliga… Världens enda Rökstuga i bruk är i bruk igen! Vi välkomnar alla stugägare, andelsbevisägare, lokalbefolkningen och andra intressenter till invigningen!

8 december 20:00

Kantelekonsert i Rökstugan med Sinikka Langeland

9 december 18:00

Invigningsfest med mat, dryck och underhållning.

Underhållningen blir ett speciellt Mattilaprogram med Leif Stinnerbom och Hanna Kulle från Västanå Teater plus spelemannen Mats Berglund.

Anmälan

Välkommen att anmäla dig på mail eller telefon. Kuvertavgift för denna helg är totalt 970 kr. Vi släpper 40 platser och det är först till kvarn…

info@mattila.se
0560-250 60

Inbjudan till invigning av Rökstugan för alla som varit med i processen av återuppbyggnaden av Rökstugan i Mattila.

Nu finns i Mattila en finngård med rökstuga som i mångt och mycket påminner om den gamla. Fasaden är i stort sett som förut frånsett entrén som påminner om den ursprungliga… Ett varmt och stort TACK till alla som bidragit. Världens enda Rökstuga i bruk är i bruk igen! Tack för detta! Välkomna till invigning av Rökstugan torsdagen den 16 november kl 16.

Program

Vad: Välkommen till en informationskväll i Mattila där vi bjuder på kaffé/te och goda smörgåsar. Mattila Natur- och Kulturförening (vinnare av Visit Värmlands Turismpris 2022!) och Mattila Fritid AB informerar om vad som skett och vad som kan tänkas ske i framtiden i Mattila med omnejd.

Vi berättar om nya vandringsleder, cykelvägar, berättelser, odlingar, finnskogsmat och mycket mer spännande som är på gång. På plats visas också den nya appen ”Vägvisare Mattila”. Efteråt guidar Kurt i den återuppbyggda rökstugan!

Var: Restaurangen i Mattila, fyra mil nordväst om Torsby

När: Torsdag 28 september 18:00 – 19:30

Anmälan: För att kunna bre rätt antal smörgåsar så är det bra om anmäler att du kommer till: info@mattila.se eller på tel: 0560-25060 / 070-3088865 eller fyll i formuläret nedan.

Anmälan

Anmäl dig här nedan. Fyll i vilken kurs/evenemang din anmälan avser.