Nybyggd stuga med mycket fint västerläge och underbar utsikt ner mot Svarttjärn. Stugan är 68 kvm och har 6 bäddar fördelat på två sovrum. Badrum med WC, dusch, bastu och torkskåp. Storstuga med ryggåstak med stora fönster och utsikt åt väster. Braskamin mitt i rummet. Modernt kök med kyl/frys, diskmaskin, spishäll och ugn/micro. Vardagsrum med smart TV. Fiber med fri wifi. Altan i väster och vid entrén samt trädäck runt ena sidan. Sol dagen lång. Förråd med skidförvaring med egen ingång vid entrén. Rök och djurfri stuga.

En stuga med 8 bäddar 85 m2 i två plan med storslagen utsikt högt i Mattilamäki. Byggd 2021. Wifi. Stort kök med diskmaskin och allrum med braskamin. Badrum med bastu och torkskåp. Ett sovrum på nedervåningen med en enkelsäng. Ett sovrum på övervåningen med en dubbelsäng. Ytterligare ett sovrum på övervåningen med två enkelsängar samt en bäddsoffa för två personer. TV-rum på övervåningen med bäddsoffa för en person. Djurfri stuga.

Fullt utrustad timmerstuga som ligger på Solhyllan ovanför skidstadion (70 m²). Här har du en stuga med ett sovrum med en våningssäng på nedervåningen samt ett sovloft med ytterligare sex bäddar. Stugan har fullt utrustat helt nyrenoverat kök med induktionshäll och diskmaskin. Wc och dusch samt en stor sällskapsyta med matbord, soffa och TV. Stugan har även torkskåp och tvättmaskin. Det finns en nybyggd vedeldad bastu med utsikt över skidstadion som nås via altanen. Djurfri stuga.

Stuga