Julbord i Mattila 2019

Ett klassiskt julbord med Norska och Finska inslag

Vi serverar julbord vid fem tillfällen under november och december. Det blir ett klassiskt julbord med Norska inslag som räkor och Spekkemat och Finska rotfruktslådor mm. Vid första tillfället, 30/11 bjuds det dessutom upp till dans med levande musik (150kr tillkommer). Är ni 30 personer eller fler? Kontakta oss för ett privat julbord valfri dag fram till jul. Välkomna!

  • Julbord 400 kr / person

    Välj mellan fem tillfällen: 30/11 (med dans +150kr), 6/12, 7/12, 13/12, 14/12. Max 60 personer per kväll.

  • Julbord med övernattning 790 kr / person

    Välj att bo kvar i någon av de mysiga stugorna i Mattila (minst 2 personer / stuga).

  • Julbord med övernattning extra 990 kr / person

    Välj ett lite lyxigare paket där ni bor över i någon av våra stugor där det även ingår sänglinne och städning i vistelsen (minst 2 personer / stuga).

Mattila

En plats att finna

Mattila ligger mitt på ”Finnskogen” ca. 4 mil nordväst Torsby, nära gränsen till Norge. Gården har anor från mitten av 1600-talet. Idag finns en finngård med rökstuga (den enda i världen som eldas regelbundet) och en frilufts- och boendeanläggning. I Mattila finns idag ett 40-tal stugor varav merparten går att hyra. Här finns restaurang, skidspår, vandringsleder och mycket mer, mitt bland natur och kultur. Här lever berättelserna än idag, det är en plats som berikar både kropp och själ, en plats som känns att lämna. Välkommen till Mattila!

Adress

Mattila
685 97 Östmark

Boka

Fyll i formuläret nedan för att boka julbord 2019. Välkommen!

*Dina personuppgifter används endast för information kring din bokning. Vill du att vi ska ta bort eller ändra dina uppgifter är du välkommen att kontakta oss.